Обуки

  • 21 ное - 19 дек

    Обука по деловна етикеција и дипломатски протокол

    понеделник и среда, од 17-21 часот

    Повеќе / Пријавете се!

Тестирајте го своето познавање на

Вие освоивте:

Рејтинг:

Вие освоивте:

Рејтинг:

Неофицијално за протоколот

http://www.youtube.com/watch?v=9-MLZgpJ8LIЛукреција Маљковиќ- Атанасовска учествува на радио емисијата „Ѕуница“ на Валентина Божиновска, на Радио Слободна Македонија https://www.youtube.com/watch?v=9-MLZgpJ8LI