Ве молиме пополнете ја формата
Детали за фактура

Type the above number:За посетување на обуката не се потребни претходни квалификации во однос на образование, работно искуство, возраст, пол... Се претпочита познавање на англискиот јазик.

Секоја обука содржи различни модули и е од различно времетраење. Оттаму, цената на секоја обука се објавува дополнително.

Цената ги вклучува материјалите, дипломата, сите предавања, освежувањата и азакуските во текот на обуката и свечениот ручек/вечера.

Пријавувањето се врши со пополнување на апликација, или со директен контакт со Академијата на contact@protocolacademy.org или на нашите тел. (389) 2 3290 380, 078 220 621

За сите дополнителни информација ви стоиме на располагање.