Обуки

 • 21 ное - 19 дек

  Обука по деловна етикеција и дипломатски протокол

  понеделник и среда, од 17-21 часот

  Повеќе / Пријавете се!

Тестирајте го своето познавање на

Вие освоивте:

Рејтинг:

Вие освоивте:

Рејтинг:

Листа на клиенти од РM

 • Генералниот секретаријат на Претседателот на Владата на РМ
 • Кабинети на потпретседатели на Владата
 • Секретаријат за европски интеграции
 • Секретаријат за спроведување на рамковниот договор
 • Министерство за правда
 • Министерство за здравство
 • Министерство за земјоделство, шумарство и водостопансво
 • Министерство за економија
 • Министерство за труд и социјална политика
 • Министерство за локална самоуправа
 • Министерство за информатичко општество
 • Министерство за финансии
 • Мнистерство за образование и наука
 • Министерство за одбрана
 • Mинистри без ресор
 • Народна банка на РМ
 • Сојуз на стопански комори
 • Еуростандард банка
 • Western Union
 • Царинска управа на Македонија
 • Агенција за електронски комуникации
 • Агенција за супервизија на осигурување
 • Агенција за промоција на туризмот
 • Фонд за здравствено осигурување
 • ЈП за стопансиување со станбен простор
 • АД МЕПСО
 • Мајкрософт
 • Македонски Пошти
 • Македонски телеком
 • T-Mobile Македонија
 • Mакпетрол АД Скопје
 • Алкалоид АД СКопје
 • Македонија лек
 • Аеродром „Александар Велики“
 • Дрисла
 • Авто Мото Сојуз на Македонија
 • Хисар Туризам
 • Њу Момент
 • Адора Инженеринг
 • Порцамак
 • Дуна Компјутери
 • Офис Плус
 • Имиџ ПР
 • Еуростандард банка
 • Овејшн
 • Извршител Пулејков
 • Консалтинг Интергуп
 • Виви Пром
 • Винарија Тиквеш
 • Винарија Стоби
 • Бадел
 • Експанда
 • МРТВ
 • Далма Ресторан
 • Воденица (Мулино) Ресторан
 • Фурна ресторан
 • Колиба Ресторан
 • Хотел Бел Камен
 • Eколог
 • Тинекс
 • Тинекс – Cosmo
 • Универзитет „Св. Кирил и Методиј“
 • Универзитет на ЈИЕ
 • Државен Универзитет Тетово
 • Универзитет „Гоце Делчев“ - Штип
 • Факултет за туризам и угостителство
 • ФОН
 • Вудроу Вилсон Колеџ
 • Светска Банка, Скопје
 • Swiss Cooperation Office
 • Мисии на НАТО, Скопје
 • Амбасада на Кралството Холандија
 • Амбасада на Велика Британија
 • Амбасада на СР Германија
 • НАЛАС
 • Општина Свети Николе
 • Општина Арачиново
 • Општина Сопиште
 • Општина Неготион
 • Општина Ново Село
 • Општина Пробиштип
 • Општина Македонска Каменица
 • Општина Виница
 • Општина Крива Паланка
 • Општина Василево
 • ...и многу други!

Листа на клиенти од Косово

 • Собрание на РК
 • Министерство за транспорт и телекомуникации на РК
 • Министерство за животна средина и просторно планирање на РК
 • Министерство за администрација на РК
 • Министерство за внатрешни работи на РК
 • KБР Влада и инфраструктура
 • Регулаторна агенција за телекомуникации
 • Општина Приштина
 • Општина Пеќ
 • Општина Витина
 • Амбасада на САД во Република Косово
 • УСАИД
 • Амбасада на Унгарија
 • Канцеларија на Високиот претставник на ЕУ (EU/ICO)
 • Канцеларија на Високиот комесаријат за човекови права при ОН
 • УНДП
 • УНФПА
 • УН Kosovo
 • УНХЦР
 • Европски фонд за ЈИ Европа (EFSE)
 • Меѓународен монетарен фонд
 • Рајфајзен Банка
 • Рајфајзен Лизинг
 • ИПКО Телекомуникации
 • Аеродром, Приштина
 • Централна банка на Република Косово
 • Независна медиумска комисија
 • Корпорација Дукаѓини
 • РТК ТВ
 • Клик Груп
 • Линк Медиа Плус
 • Енterieri modern
 • Kolping Kosova
 • ART Fashion
 • Keshilli Gjyqesor Kosoves
 • Пелумби Ресторан
 • Ел кавалеро, Мексикански ресторан
 • Американски Универзитет, Косово
 • Франкфуртска школа за финансии и менаџмент
 • Јелоу НВО