Обуки

  • 21 ное - 19 дек

    Обука по деловна етикеција и дипломатски протокол

    понеделник и среда, од 17-21 часот

    Повеќе / Пријавете се!

Тестирајте го своето познавање на

Вие освоивте:

Рејтинг:

Вие освоивте:

Рејтинг:

НОВО!!!! Обука за организација и управување со настани!

Организирање на настани од А до Ш! Од идеја до реализација! 

-деловни состаноци и собранија

-службени патувања

-конференции, семинари

-ручеци и вечери

-коктели и приеми

-промоции и изложби

-церемонии на потпишување договори и сечење ленти

...и многу повеќе.

 

Очекувајте ја обуката во мај!!!!!