Обуки

  • 21 ное - 19 дек

    Обука по деловна етикеција и дипломатски протокол

    понеделник и среда, од 17-21 часот

    Повеќе / Пријавете се!

Тестирајте го своето познавање на

Вие освоивте:

Рејтинг:

Вие освоивте:

Рејтинг:

Светски форум за протокол

Форумот  се одржува традиционално во организација на Меѓународната асоцијација на службеници за протокол и дипломатија и на него се претставуваат најновите трендови и промени во протоколот. Форумот изобилува со настани и работилници, секоја од посебна област на протоколот, на која се разменуваат мислења, искуства и најдобри практики. Самиот Форум е замислен како интерактивен настан на кој голем акцент се става и на посебното поврзување на „протоколџиите“ од целиот свет, како и на унапредување на професијата. Оваа година, како и претходните, предавачи беа врвни службеници за протокол  и дипломати од многу дипломатски претставништва, меѓународни институции, воени власти, културни институции, владини департменти и сл.

Следниот Форум ќе се одржи во Солт Лејк Сити